Lignatone 1960-as évek jazzgitarre

April 23, 2014, 12:01 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó egy Lignatone gitár (Made in Czechoslovakia) az 1960-as évek első feléből. Szép és rendkívül jó állapotú, alig használt (ami tudható: az utóbbi 45 évben már biztos, hogy senki sem pengette), gyakorlatilag teljesen sérülés- és kopásmentes. Nyaka nem görbült, nyak-test illesztés rendben. Az idő vasfoga csak két apró szépséghibát okozott a gitáron: a díszítőszegély ragasztása két helyen elengedett, de véghelyzetben, tehát könnyen visszaragasztható (a kisebbik minimális, kb. 1 cm szakasz, a hosszabb elengedés a 4. képen látszik - a celluxozás nem az én művem). A testben a Lignatone matricán kívül sorozatszámot nem találtam, csak egy piros ˝V˝ (talán) és egy zöld ˝Y˝ pecsételést, ha ez bárkinek bármit mondana.
Méretek: gitár teljes hossza 106 cm, fogólap szélessége nyeregnél 45 mm, utolsó bundnál 56 mm, 0. és 12. bund közti távolság 31,5 cm, 0.-tól utolsó bundig 43,3 cm.
A gitáron még az eredeti húrok vannak, illetve a szintén korabeli, bőrfogantyús szép barna textilszatyor is jár hozzá.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »



verbundene Anzeigen