NOVATION LaunchKey Mini midi keyboard

March 27, 2014, 10:02 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

A Novation Launchkey Mini egy új izgalmas mini kontroller 16 velocity érzékeny három színű paddal, loop-ok, hangok, effektek, transport control stb. vezérlésére.

A Novation Launchkey Mini rendelkezik 25 billentyűvel is, 8 társítható forgópotival, 7 funkciógombbal és további két performance gombbal. Kompakt és hordozható, ideális otthoni vagy színpadi használatra is.

Azonnal használatba vehető az ingyenesen letölhető Novation Launchpad és LaunchNovation Launchkey Mini iPad applikációkkal, és tökéletesen működik azonnal a legtöbb főbb zenei szoftverrel, mint az Ableton, FL Sutio, Pro Tools, Cubase, Logic méghozzá windows és mac gépeken is.

A Novation Launchkey Mini használató az ingyenes iPad alkalmazásokkal, mint a szintetizátorral töltött LaunchNovation Launchkey Mini app Novation technológiával. De tökéletesen működik a tartozék V-Station és Bass Station szoftverrel is. A készülék egy gigabyte loopmasters hangmintát is tartalmaz.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »