- gitarunterricht

April 8, 2014, 3:17 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Több, mint 10 éve tanítok, koncertezek, zenei alkotó munkát végzek. A kezdetektől fogva fontosnak tartom a külföldi gitáranyagok elsajáítását, oktatási metodikák és a gitáros szakma figyelemmel kísérését.
A tanítás során foglalkoztam a teljesen kezdőtől, a középhaladón át, a profizmus kapuja előtt állókig. Zenekari, zeneszerési, hangszerelési tapasztalataim rálátást adnak arra, hogy segítsek megtalálni a megfelelő utat a hozzám fordulóknak, nálam tanulóknak.
A gitár sokféle képpen használható hangszer, alkalmazása más és másféle felkészültséget igényel. Ezek egymást segítik, ezért fontosnak tartom őket külön-külön is elsajátítani: stíusonként változó akkordok és kíséretek, stílusgyakorlatok, dalelemzés, ritmus és kottaolvasás, jobb és ballkéz technikák, improvizáció, improvizáció-élmélet. Ezirányú tapasztalataimat összegezve egy saját oktatóanyag létrehozásán dolgozom.
Vállalok tanítványokat kezdőktől haladókig, felvételi előkészítést a Kőbányai Zenei Stúdióba vagy jazz-tanszakra készülőknek. Igény szerint angolul is.

udvarhelyigabor.hu
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »



verbundene Anzeigen