- Eminent T280 portable synthesizer

March 21, 2014, 12:42 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó vagy elcserélhető egy igazán különleges régi szintetizátor, ami elektromos orgonának is használható. 1983 körüli, holland gyártmány, egy Svájcban vendéglátózó magyar zenész használta, mielőtt hozzám került 2007-ben. 2008-ban teljeskörűen felújíttattam az elektronikáját (külsőleg nagyon megkímélt).

Jelenleg költözés miatt úgy néz ki, hogy sajnos nem lesz neki helye, ezért fájó szívvel meghirdetem.
Két manuálos, tartozék basszuspedálokkal és sustain pedállal, valamint kemény fedéllel... Van régi sztereó és jack-kimenete.

(hangszórót szüksége esetén, felárért szintén tudok biztosítani)
CSERE IS ÉRDEKEL, MÁS HANGSZEREKRE (effekt, erősítő is szóba jöhet)

Megtekinthető előzetes egyeztetés szerint Bp. V. kerületében, a Fővám térhez közel.

Templomi gyülekezeteknek, illetve kísérletező popzenészeknek ajánlott, akár fellépésekre is, mivel nagy mérete ellenére szállítható (legcélszerűbb valamilyen kerekes eszközzel).
Hibái:
- a felső manuál F-hangja jelenleg nem szól korrózió miatt, de ezt egy hozzáértő könnyen ki tudja javítani (könnyen hozzá lehet férni a belső részekhez)
- a jobb-felső Modulator panelje nem működik, az említett szervízkor ennek a felújítását nem kértem (ez igazából nem is hiányzott, a kísérletező kedvűeknek viszont lehet, hogy tetszene, mert érdekes analóg effektek vannak benne)
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »