Reflex HSP120 lautsprecher-paar

April 22, 2014, 10:21 am

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

A HSP hangsugárzók jellemzője a nagy hatásfok, kis torzítás, nagy terhelhetőség, hosszú élettartam, tiszta, csengő hangzás. A dobozok rétegelt lemezből készülnek, háromrétegű festés vagy textilbevonat és acélrács védi. A csatlakozó XLR.

A hárompontos függesztő szerelvénnyel könnyen pozicionálhatók. A trapéz dobozforma elősegíti az iránysugárzást és a rezonanciamentességet. A frekvenciaváltó válogatott alkatrészekből készül, nagy meredekségű impedanciakorrekciót tartalmazó típus. A magsassugárzót Poliswitch védelem védi. Minden beépített hangszóró élre tekercselt laphuzallal készül, a hangszórókosár precíziós öntésű alu ötvözet.

Legmagasabb műszaki színvonalat képviselő hangszórókkal szerelve a HPS széria méltó vetélytársa a klasszikus nagy márkák termékeinek.

- Impedancia: 8ohm
- Teljesítmény (RMS): 120W
- Teljesítmény (Program): 250W
- Érzékenység: 98dB /1 W/1 m
- Frekvencia tartomány: 90 - 20.000Hz
- Hangváltó: 5000Hz
- Magas hangszóró: Driver
- Mély hangszóró: 8˝ ( maga a hangszóró mérete 22,5cm kosárral együtt 27,5cm)

Megtekinthető, kipróbálható.

A mély sugárzók fél éve lettek cserélve, melyek a REFLEX cégnél lettek vásárolva. A driver-hez két darab teljesen új szervizpille-t adok pluszba. Továbbá minden hangfalhoz tartozik védőhuzat is.
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »