Handmade JMP Lead & Bass fej mehr in einem

June 24, 2014, 5:51 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

Eladó egy 74-es Marshall JMP Lead & Bass 20 alapján, Módos Tibor által igényesen épített és dobozolt csöves fej, vadonat új orosz katonai csövekkel az előfokban (ecc83-mal is használható), 2 db új el84 a végfokban, direkt ehhez a típushoz tekercseltetett trafók! Az eredetitől csak annyi az eltérés, hogy hátul van egy hangfal impedancia választó 4, 8, 16 ohm-os hangfalkimenettel.
Két csatornás, csatornánként kis,nagy érzékenységű bemenetek.
Fix munkapontos (BIAS), vagyis csőcsere után nem kell szakival állítgatni az erősítőt (csak párba válogatott csöveket kell használni)

Jelenleg is kipróbálható Hajdúdorogon egy Celestion Clasic Lead 80-al, Debrecenben előre egyeztetés után saját ládával/gitárral hallgathatod meg.
Hatalmas élmény játszani rajta és hallgatni egyaránt!
Egy jó 212-es vagy 412-es ládával bőven elég hangereje van koncertekhez(20W csőből nem kevés), viszont ha csöcserére kerül a sor viszonylag olcsón megúszható (ami nem mostanában lesz :) )
Csere is érdekelhet, első sorban gitárra (régi Hohner előnyben), de kínai kizárva!

Konkrét ajánlattal keress, legfeljebb nemet mondok.
Már nincs türelmem a , ˝mi lenne a legalacsonyabb ár, amiért odaadnád...és ebből mennyit engedsz?˝ kérdésre válaszolni.
Ez egy rendesen megépített, üzembiztos és ütős hangú erősítő, nem fogom elkótyavetyélni.
Igény esetén tudok adni egy Celestion Classic Lead 80 hangszórót mellé (101dB!), remek párosítás. Jelenleg egy kibelezett kombó ládájában használom, amit szintén oda tudok adni, ha láda híján vagy.

Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »