AER AS 281 aktiver lautsprecher

July 30, 2014, 6:47 pm

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

INKAKTIVE ANZEIGE


Magyarország



--- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE --- UNGÜLTIGE ANZEIGE !!! --- INAKTIVE ANZEIGE ---

AER AS 281 aktív PA eladó. A kiírt ár egy darabra értendő. Leginkább a kettő együtt, de végső esetben külön is mehet, viszont külön drágább, 900 euro darabja. 3 éves, évente kb. 4 alkalommal használtam, úgyhogy egyáltalán nem tudom kihasználni.
Tökéletes állapotban van, gyári huzattal adom. A minőséget remélem, nem kell bemutatni. 200 fős rendezvényen is elegendőnek bizonyult (nyilván nem metálzenekar esetében), kristálytiszta hang jellemzi. Könnyen hordozható, de akár stabilan is használható pub-ban, étteremben stb. diszkrét külseje és kis mérete miatt elegáns környezetbe is kiválóan illik.
Ha együtt, alku nélkül viszi valaki, adok hozzá két Hercules hangszóróállványt.
Ha a kettő egyszerre megy, esetleg beszámítás is belefér: ZT Lunchbox Acoustic, Yamaha silent gitár, Parker PJ 14, vagy PJ 12 jazzgitár, vagy esetleg más is, írd meg, mi lenne, de csak komoly dolgok érdekelnek, lepukkant elektronikai hulladékkal ne keressetek, és egy az egyben nem cserélek, csak beszámítok (tehát ennél drágább holmival se keressetek, mert ráfizetni nem tudok).
A kép nem saját, ha kell, teszek föl, de fölösleges, mert tökéletes állapotban van.
Nem kótyavetye, ha nem adom el, megmarad, de tudnám másra használni a pénzt, míg így ez a príma cucc sajnos csak áll itthon.
Adatok:
www.aer-amps.com
Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »