DiMarzio IBZ pickup set

January 29, 2017, 12:40 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy limitált Ibanez Prestige RG2820CT-ből származó, felezhető, kerámiamágneses DiMarzio IBZ hangszedőszett (H-H), csak egyben! Egy új márkás pickup ára alatt a kettő! Made in USA!

A videóban mind a híd, mind a nyak állás bemutatásra került - bár a konkrét gitár esetünkben egy RG2620QM, a hangszer a nyakberakástól eltekintve teljesen ugyanaz.

Ezt a hangszedőt a DiMarzio kimondottan az Ibanez gitárokhoz gyártotta, és csak a felsőkategóriás, japán Prestige modellekbe szerelték. Gyönyörűen szólnak, a nyak hangszedőn a felirat megkopott, gondolom az előző tulaja nem tudta hol kéne pengetni a gitárt helyesen... :)

Humbucking pickup used for RG series Prestige models in bridge and neck position. According to DiMarzio, the neck pickup is fairly bright-sounding, similar to a DiMarzio Super 2 (DP104). The bridge pickup is a little louder and warmer-sounding, and resembles a cross between the DiMarzio Steve Morse Bridge Model (DP200) and the DiMarzio Super Distortion (DP100).
Harmonically alive with medium high output.




Ez meg itt a konkrét hangszertípus:

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads


Special offer

Shadow SH-330
Shadow SH-330