Behringer Vintager AC 112 60W guitar combo amp

December 2, 2015, 2:32 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó a fent megnevezett és a képeken látható előfokcsöves gitárkombó, beépített, programozható erősítőszimulációkkal és digitális effektekkel. Sokadik gazdája vagyok, tartalékdarabnak vásároltam még úgy egy éve, de azóta van jobb, így ez csak a helyet foglalja, mennie kell. Ha a nálam töltött ideje alatt tizenötször bekapcsoltam és használtam fél-egy órákat, talán sokat is mondok.

Nem a legjobb állapotú, de azért egész jól használható darab, úgy 8-10 éves lehet. Potisapkák hiányoznak két helyen, ellenben a potméterek és minden egyes kapcsolója maradéktalanul működnek. Az input jack-aljzat kissé lötyög, a többi kiváló. A főkapcsolója cserélve lett. A feliratok sajnos kopottak, ahogy néztem több képet erről a darabról a hálón, ez a jelenség ezen típus sajátosságának tűnik. A borítás teljesen rendben van, ahogy a minőségi Jensen hangszóró is. Lábkapcsolót sajnos nem kaptam hozzá, így azt nem áll módomban biztosítani.

Otthoni gyakorlásra kiváló darab, kisebb klubokban is használható. Átvehető Bátaszéken és környékén, illetve futárral is el tudom küldeni bárhova a vevő terhére. Az ár minimálisan alkuképes.

www.manualslib.com


No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »