- CÍMKE NÉLKÜLI classic guitar

July 5, 2015, 2:47 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Ismeretlen márkájú és eredetű, állítható nyakú, klasszikus gitár eladó. Internetes kutatásaim során a következőket sikerült megtudnom a hangszerről:
- a kulcsokon olvasható ˝D.R.G.M˝ felirat jelentése Deutsches Reich Gebrauchsmuster (Eng.: German Reich Registered Design) és valami féle német védjegyre utal, melyet 1891-1952 között használtak. Sejthetően a gitár is ebben a korszakban készült, német felségterületen;
- annak ellenére, hogy (már) nincs benne cimke, szériagyártmány lehet, mivel a 31-es szám bele van ütve a gitár fejébe;

A hangszert egy öregembertől kaptam, aki emléként őrizte hosszú évekig fia halála után, így tényleg elképzelhető, hogy múlt század eleji, nagyon jó állapotban megőrzött, vintidzs darab.

A fedlap hátsó része pár mm-en fel van válva és egy vékony felületi repedés is látható rajta (lásd utolsó kép). Az árat ennek függvényében szabtam meg.

Ha bárki bármi féle információval tud szolgálni a hangszerről, szívesen fogadom azt személyes üzenetben, aztán hozzáadom majd a fenti leíráshoz.

Szegeden kipróbálható ill. átvehető.

Márk
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »