- 2db Yellowtec MIKA professzionális rádió állv microphone stand

April 1, 2015, 12:36 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

MÁR CSAK 2 ÁLLVÁNY VAN!!!

Eladóvá vált 2 db Yellowtec MIKA profi minőségű asztali mikrofon állvány! 1db-hoz van asztalra rögzítő szerelék, 1 db-hoz nincs! Multiméterrel a kábeleket lemértem nincsenek megszakadva!
A képen látható állapotúak, csatlakozókkal együtt.


Adatok a gyártótól:

A MIKA mikrofonkarok selyem-matt eloxált felületű erős alumínium mikrofon állványok. XL, M és XS méretben kaphatóak, belső rugós rendszerük akár 2 kg-os mikrofont is megtarthat a hozzá állítható súrlódású csuklókkal. A kábelezés a csövekben és a csuklókban rejtve fut, végein nincsenek csatlakozók. A rendelkezésre álló szerelvényekkel a legkülönbözőbb módon szerelhetőek fel. Ránézésre ezek a 40+40cm hosszú karú verziók.

Az ON AIR világítású új verzió darabja 90 000 Ft körül mozog.Ezek régebbi típusok mivel a szerelékük nem egyezik meg a gyártó oldalán találhatóval! A szerelékes 20 000 Ft/db, a szerelék nélküli 12 000 Ft/db. Egyben és külön is vihető! Egyben odaadom 30 000ért! Beszámítok DI-boxot esetleg kondenzátoros mikrofont, Dinamikus hangszermikrofont.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »