- FL45 - Emese jazz-blues gitár jazz guitar

May 21, 2015, 4:22 pm

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Vadonatúj, félakusztikus jazz-blues gitár. Tőlem minden gitár -így természetesen ez is- csak alapos mechanikus beállítás után kerülhet értékesítésre. A képeken a most meghirdetett típus látható.

Modell: Emese FL45
Félakusztikus, lapos, keskeny jazzgitár, egyenes ˝habos juhar˝ fedlappal, mahagóni hátlappal és kávával, a test közepén végigfutó hosszanti gerendával. Kétféle színben van belőle. A ˝Honey Burst˝ széle narancsos-pirosas, az ˝Antique Burst˝ széle barnás. Van egy nyaki humbucker hangszedője és az alsó nyereg alatt egy merev, nagy jelű, ˝pasztillás˝ piezója is. Előbbivel dögös jazzes, utóbbival akusztikus-piezós jellegű hangon tud szólni. A két hangszedő aránya beállítható a meleg hangú, teljesen jazzes és az akusztikus/elektroakusztikus/piezós hangzás között. A kávába épített 3 sávos EQ (típusa: EQ505R) segítségével tetszőlegesen beállítható a piezóból érkező akusztikus hangszín, a hangerőt itt az EQ-n levő ˝volume˝ poti állítja. Ehhez adható az előlapi potméterrel a nyaki humbucker jele.

Igen érdekes és sokoldalú jószág. A beállított hangszeren a 12. érintő fölött az E6 húr 2,0 mm, az E1 pedig 1,8 mm (vagy ez alatti) magasságban van.

Igény esetén képeket küldök, keressetek. Kapcsolódó kérdésekre magyon szívesen válaszolok, amint időm engedi.

Számlával, 1 év garival!

Üdvözlettel:
Hamiskás :)
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads